пʼятницю, 7 серпня 2009 р.

Росія готує удар по Тбілісі. Але перед цим повинні вбити Кокойти


Джерела в розвідувальних структурах Імарату Кавказ повідомляють, що за оперативними даними серед вищих офіцерів російських окупаційних військ поширений якийсь секретний наказ, що стосується Грузії.

У приватних розмовах офіцери заявляють, що «скоро Грузії прийде кінець».

Оперативні джерела повідомляють, що вторгнення повинне початися з масованого удару по окремих об'єктах у Тбілісі, який може відбутися між 12 і 15 серпня 2009 року.

Головні цілі — резиденція Саакашвілі і всі можливі місця його знаходження, а також військові об'єкти.

Перед початком вторгнення до Грузії повинен бути зліквідований глава цхинвальського режиму Кокойти. У його вбивстві звинуватять Саакашвілі.

Тим часом незалежний військовий експерт Павло Фельгенгауер вважає, що російські підводні човни, що з'явилися біля берегів США, перекинуті до східного УЗбережжя Америки для того, щоб контролювати війська США у випадку, якщо почнеться нова війна з Грузією.

«Цілком можливо, що це заходи, пов'язані з очікуваним всіма вторгненням до Грузії. Швидше за все, російська сторона підготувалася до того, щоб стримувати американські війська, не допустити, щоб США втрутилося У цю війну», — заявив він.

«Є, звичайно, побоювання, що через це у нас можуть виникнути конфлікти з США, але про це ми говоритимемо лише в тому випадку, якщо військові дії таки не відбудуться. Проте відзначу ще раз — вторгнення до Грузії майже неминуче», — впевнений експерт.


Відділ моніторингу
КЦ

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича