вівторок, 11 травня 2010 р.

БЮТ погрожує паралізувати рух транспорту


Народний депутат України (фракція БЮТ), голова Тернопільської обласної організації партії «Батьківщина» Василь Деревляний на мітингу біля стін управління МВС в Тернопільській області заявив, що активісти його політичної сили можуть паралізувати всі транспортні магістралі краю.

«Ми висловлюємо своє невдоволенн діями новоназначенного начальника УМВС в області генерал-лейтенанта Василя Поліщука, — заявив під час виступу Деревляний.

Також він додав, що «вперше за час новітньої національно-визвольної боротьби представники правоохоронних органів не випустили тернополян для участі в акції протесту під стінами Верховної Зради України».

«Працівниками обласного ДАІ і особисто його керівником чиниться тиск на перевізників, щоб жителі області до Києва не виїхали. Сьогодні ми вимагаємо від генерала Поліщука припинити політичні переслідування. Якщо такі дії повторюватимуться і надалі, наступним нашим кроком буде блокування роботи всього транспорту Тернопільського області. Можливо, навіть і залізничного руху», — відзначив Деревляний.

Як повідомив Деревляний, учора ввечері на сьогоднішні акції протесту під стінами парламенту з усіх куточків Тернопільської області повинні були виїхати 12 автобусів з прихильниками БЮТ. В цілому, близько 500 осіб. Проте жодному автобусу ДАІ не дало дозволу здійснювати рейси в столицю. Перевізникам під будь-яким приводом не видавали відповідні довідки. Два автобуси, які виїхали з райцентрів Чортків і Борщів, працівники ДАІ зупинили на межі з Хмельницькою областю і відбуксирували на штраф-майданчик.

Після закінчення акції протесту заступник голови Тернопільської обласної організації партії «Батькивщина» Володимир Бойко оприлюднив заяву, в тексті якої за порушення конституційних прав громадян вимагається усунути з посад начальника Управління МВС України в Тернопільській області і керівника обласного ДАІ і притягнути їх до відповідальності. Копію звернення направили до Генеральної прокуратури України.



Пікет »бютівців” біля обласної міліції тривав менше години. Активісти скандували — «Геть Поліщука», «Ганьба!», «Міліція з народом», «Зелену дорогу на Київ», «Янукович, твоя мрія — чумайдан, вокзал, Росія».

КЦ

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича