неділю, 22 травня 2011 р.

Луценка у понеділок не відпустять, а "впаяють" 12 років?

Печерський райсуд Києва у понеділок, скоріше за все, не випустить екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка з-під варти.
Про це у своїй статті для "Дзеркала тижня. Україна" написав депутат і колега Луценка Володимир Ар’єв.
"За останніми даними з Партії регіонів, Янукович не має наміру віддати команду — "Випустити!", - зазначив він.
"Ті, хто розуміє наслідки, не розуміють мотивів. Мовляв, уже помстилися за відсидку Колеснікова — то навіщо розхитувати ситуацію? Демонстрація сили давно перетворилася на демонстрацію дурості й недалекоглядності. Проте слова "Та хай здохне!" звучать відразу, щойно хтось несміливо запропонує цивілізовано вийти із ситуації, що склалася", - додав Ар’єв.
Водночас джерело газети "Сегодня" в Головному слідчому управлінні Генпрокуратури вважає, що Луценко "свої 12 років собі забезпечив".
"Юра думав, що з Кузьміним (перший заступник генпрокурора) йому все зійде з рук, і він відбудеться легким переляком, але переоцінив себе", - сказав співрозмовник.
"Потім він тягнув час, знайомлячись із звинуваченням, що теж викликало роздратування в ГПУ. А його голодування взагалі виглядає хлоп'яцтвом, маскарадом. У результаті суд може впаяти максимально можливе за сукупністю і шляхом поглинання легких більш тяжкими статтями покарання - до 12 років в'язниці", - додав він.
"І навіть якщо Апеляційний суд потім знизить термін - судимість все одно залишиться, і на ній подальша кар'єра Луценко закотиться", - зазначив співрозмовник.

Українська правда

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича