вівторок, 31 травня 2011 р.

ПІДТРИМАЙ УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛІСТА!

«Та зброя ніколи б не вистрілила в Україну
чи український народ. У ворога – так!»
(з виступу Степана Бичека на судовому процесі)

Степан БИЧЕК. 59 років. Українець. Християнин. Одружений. Народився на Тернопільщині, до ув’язнення проживав у м. Самборі Львівської області. Член-засновник ВО «Тризуб» ім. Степана Бандери. Учасник бойових дій в Афганістані. Інвалід ІІ-ї групи.
Затриманий 8 січня 2011 року в м. Рогатині Івано-Франківської області.
10 березня 2011 року засуджений Рогатинським районним судом Івано-Франківської області до 2 років позбавлення волі за ст. 263 ч. 1 (незаконне зберігання вогнепальної зброї) КК України.
25 травня 2011 року Апеляційний суд в Івано-Франківській області не задовольнив апеляційної скарги адвоката Бандури В.О. на рішення Рогатинського районного суду та залишив вирок без змін.
Суд мав змогу замінити позбавлення волі на умовний термін. Тому сприяли позитивні характеристики Степана від громади Львівщини, від народних депутатів України, а також медичні довідки. Усі документи, що могли б пом’якшити вирок «тризубівцю», не зіграли ніякої ролі.
На даний час український націоналіст знаходиться в СІЗО м. Івано-Франківська (вул. Коновальця, 70а). Незабаром буде переведений у заклад закритого типу для відбування покарання.
Два рази Степана Бичека у важкому стані доставляли із СІЗО до Івано-Франківського обласного клінічного кардіологічного диспансеру.
Заключний діагноз«ІХС. кардіосклероз постінфарктний (ІМ ІХ.2009 р. по передній стінці ЛШ з переходом на задню стінку (циркулярний)) і дифузний. Синусова тахікардія. Шлуночкова екстрасистолія І клас за Lown. Часті напади гострої лівошлуночкової недостатності. ХСН ІІ А ФК ІV. Портальна гіпертензія. Гіпертонічна хвороба ІІІ ст. ступінь 2, ризик 4. Цукровий діабет ІІ тип., середньої важкості в ст. субкомпенсації. Двобічна застійна позалікарняна пневмонія з локалізацією в нижніх долях обох легень в ст. розрішення.»


Звертаємось до кожного, кому не байдужа доля українського патріота Степана Бичека. Він та його родина потребують фінансової підтримки для подальшого лікування та перебування в місцях позбавлення волі. Кожен бажаючий може перерахувати кошти на нижченаведений рахунок, який відкрито на дружину Степана Бичека:
Одержувач: Приватбанк
найменування банку: Приватбанк
номер рахунку: 29244825509100
МФО: 305299
ЄДРПОУ: 14360570
Номер картки: 4405 8850 1658 2998


Центральний Провід ВО «Тризуб» ім. С.Бандери






Бандерівець

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича