суботу, 7 травня 2011 р.

Заява УНА-УНСО з приводу провокацій на 9-те травня.

Агенти Кремля, котрих сьогодні достатньо у вищих ешелонах української влади, невпинно виконують московський проект з розколу українського суспільства. В його рамках продовжуються дії з вивішуванням червоних прапорів на 9-те травня, червоних маршів у Львові тощо.
За мету ставиться розколоти українське суспільство, добитися у ньому протистояння. Щоб показати, що тут живуть дикі люди; підірвати авторитет України серед Світової Громадськості напередодні Євро 2012.
І, що найголовніше, сформувати обличчя існуючої влади, як антигуманної з тоталітарними ознаками, аби відвернути Україну від західних цивілізацій та навернути в міцні залізобетонні обійми Кремля.
А це вже негативно впливає не тільки на перспективи Євро 2012 в Україні, а і на рейтинг країни в цілому, на привабливість країни для інвестицій і, врешті-решт, ставить під загрозу статки українських капіталістів.
Влада мусить чітко врахувати обсяги товарообігів України з Сходом і з Заходом.
Наша влада та наші еліти повинні усвідомити, що лише за умови єдності суспільства можна досягати великих цілей.
Також, необхідність єдності суспільства, повинні нарешті прийняти сучасні псевдо-націоналісти, і врешті-решт вони повинні припинити шукати образ ворога у своєму народі.




Українська національна асамблея (УНА-УНСО) 

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича