четвер, 12 листопада 2009 р.

ДИКІ МОСКАЛІ. П’яний «донський козак» влаштував бешкет на російсько-українському кордоні




Прикордонники затримали п'яного 26-річного громадянина РФ, що представився «офіцером донського козацтва» і погрожував «навести порядок» в пункті пропуску силами козацтва за відмову прикордонників дозволити йому перетнути українсько-російський кордон без проходження паспортного контролю в Донецькій області.

Про це мовиться в повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби, пише Кореспондент. Росіянин їхав до України на легковику, яким керував його співвітчизник.

Будучи в стані алкогольного сп'яніння, він став вимагати у прикордонників оформити його поза чергою і відноситися як до vip-персони, тому що він є «офіцером донського козацтва».

Прикордонники пропустили його через кордон лише завдяки клопотанню водія.

Тим часом, через 20 хвилин цей чоловік пішки повернувся в пункт пропуску і намагався пройти до Росії поза паспортним контролем.

На зауваження правоохоронців іноземець відповів нецензурною лайкою і погрожував «навести порядок» в пункті пропуску, викликавши донських козаків. Під час затримання порушник чинив опір.

Після медичного огляду на предмет вживання алкоголю або психотропних речовин в лікарні Амвросіївки затриманого передали в районне відділення міліції, де він посидить до рішення суду.

Як повідомлялося, раніше п'яний російський журналіст влаштував бійку в аеропорту Сімферополя. Після затримання громадянин РФ намагався вирватися з кайданок, а під час перевезення вкусив міліціонера за ногу.

Відділ моніторингу

КЦ

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича