суботу, 14 листопада 2009 р.

Маска від Тимошенко


Серед політичних лицедіїв вона - найвіроломніша


Віднедавна я почав втомлюватися від величезної кількості проплачених нашими ж грошима фарисейства, брехні і лицемірства, яка ллється на наші ж мізки з газетних шпальт, теле- та радіоефіру. Вже навіть дурні запам'ятали, що "країні потрібен Литвин" (хоча він і закликає залишити на наших теренах до нескінченності російський флот), а той, хто, борони Боже, "почує кожного", якщо прийде до влади, "вирішить проблему кожного" загальновідомим "донецьким" способом і "покращить ваше життя вже сьогодні"... Але, поза всяким сумнівом, усіх своїх конкурентів переплюнула автор знаменитого "Все пропало", мила серцю кожного зазомбованого жіночими чарами українця "леді Ю". Та навіть я, людина, яка здатна без усмішки і огиди слухати солодкаві обіцянки мера Львова Садового, був вражений тим, що почув під час останнього проплаченого псевдо-Майдану, коли сто тисяч українців лише за 100 - 200 грн всенародно і, зрозуміло, одноголосно висували помаранчеву принцесу Юлію Володимирівну Тимошенко в президенти колись незалежної України.

"Я відвідала Папу й отримала від нього Благословення. Крім того, я відвідала Єрусалим і помолилася за Україну", - глянула в натовп богомільна Пассіонарія, очевидно, шукаючи очима екзальтовані погляди вірян із Західної України. Після того, як Тимошенко у своєму виступі повісила всіх собак на Ющенка, якого вона цькувала всіма доступними способами впродовж п'яти років, почалися спогади про важку юність. Тимошенко, одягнена в пальто від Айни Гасе, пригадала, як "ночами в Дніпропетровську ходила на шинний завод і розвантажувала шини", які були вдвічі більші за неї!

Це було вже занадто!!! Я стерпів усе - відсутність квартири в офіційній декларації, твердження про те, що "провокаційну" бійку на пляжі Ланжерон (це коли її доня з зятем побила двох солдатів строкової служби) організував... Секретаріат Президента, родича Віктора Медведчука Лозінського у списках БЮТ, але "нічне розвантаження шин у Дніпропетровську" - це вже було не до витримання!

І хитра рука журналіста полізла в довідкову літературу. І, не повірите - я знову знайшов шини! Р. Лоза, автобіографічна книга про Ю. Тимошенко "Невиконане замовлення": "Я і чоловік, намагалися підробити, де тільки можна було. Чоловік - як зараз пам'ятаю саме цей випадок - три ночі підряд розвантажував гарячий каучук на шинному заводі, приходив ледь живий, кров ішла з носа, а в результаті виявилося, що заробив він за оці-таки три ночі 50 копійок! Жінці у той час підробітку було знайти взагалі неможливо, але мені "пощастило" - прилаштували мене на роботу, яка називається "транспортування крупногабаритних шин". В житті це має такий вигляд - по величезній металевій горі, зсунуті зверху здоровецьким дядьком, одна за одною злітали величезні шини - кожна десь так удвічі більша за мене. Я повинна була ловити ці жахливі штуки, вишикувати їх по п'ять до ряду і відкочувати до вагона... Робота була в чотири зміни, і я часто мінялася саме на нічні, щоб була можливість учитися в університеті". Спочатку мене страшенно сварили. Річ у тім, що коли не встигаєш прийняти ці гумові гіганти - а я, звісно, не встигала, просто сили не вистачало - то виростають жахливі завали. Із цих завалів мене весь час і насилу виймали весь перший тиждень, і нарешті з'ясувалося, що я... повинна доплатити за затримку технологічного процесу і вимушені простої..." Я сплакався: дійсно у 1979 році у віці 18 років Грігян одружилася з Олександром Тимошенком, художником, спортсменом-регбістом, сином компартійного функціонера районного рівня (остання радянська посада Геннадія Афанасійовича Тимошенко у 1991 році - голова Кіровського райвиконкому Дніпропетровська) і повірити в те, що родина партійного чиновника примушувала працювати свого сина три ночі та ще й з невісткою за 50 копійок - понад мої сили!!! Цитата з "Невиконаного замовлення": "Справа в тім, що заміж я вийшла дуже рано - у 18 років. І так сталося, що сім'я мого чоловіка була нітрохи не заможніша, ніж наша з мамою. Тому про нашу з Сашею сім'ю, студентську, та ще й з дитиною, і говорити нема чого. Запам'ятався такий випадок - особливо яскраво він Саші запам'ятався, чоловіки такі речі переживають болісно, в нього й досі - не смійтеся - сльозяться очі, коли говорить про це. Якось він забрав донечку з дитячого садка, і по дорозі вони зайшли в гастроном купити хліба. А у сусідньому відділі продавався томатний сік - його наливали в склянки із красивого старомодного скляного тубуса, відкриваючи маленький краник унизу. Моя Женяша, заворожено дивлячись на впевнені жести продавщиці, раптом попросила в тата купити їй томатного соку. Ціна стакана соку була лише десять копійок, але їх, цих копійок, у нього після купівлі хліба, не залишилось... І він, узявши дочку за долоньку, вивів її, готову заплакати, із гастроному...

Люди добрі! Та не тримайте ви врешті-решт українців за повних дебілів! Якщо донечка Женя вже ходила в дитсадок, то їй як мінімум було 3 - 4 роки, тобто це був 1984-й, а саме після закінчення з відзнакою університету у 1984-му, за розподілом вона почала працювати інженером-економістом на Дніпропетровському машинобудівному заводі ім. Леніна! І сім'я НЕ МАЛА 10 копійок НА ТОМАТНИЙ СІК?! Та всі ж ще живі, пані Прем'єре! Мій батько, слюсар і простий трудяга - мав, а син компартійного чиновника з невісткою - НІ?! Переграємо, Юліє Володимирівно...
Народилася Юлія Володимирівна Грігян 27 листопада 1960 року у Дніпропетровську в родині Людмили Тєлєгіної та Володимира Грігяна.
Батько залишив сім'ю, коли Юлі було лише три роки і мати виховувала її сама. Згодом Юлія взяла прізвище матері - Тєлєгіна, під яким вона і закінчила середню школу у 1977 р. Вже через два роки, у 1979 р. поступила на економічний факультет Дніпропетровсього державного університету за спеціальністю економіст-кібернетик.

Уже у кінці 1980-х років - на початку розвитку кооперативів Юлія й Олександр Тимошенки припинивши шукати 10 копійок, просто взяли позику у 5 тисяч (!!!) радянських рублів і відкрили... відеосалон. Що то піднялися на вантаженні шин, ні?! Прибутки від першого підприємства пішли на розвиток мережі салонів. Згодом об'єднаний капітал двох сімей - Тимошенків-старших і Тимошенків-молодших - вкладають у створення радянсько-кіпрського СП Корпорацію "Український бензин" (КУБ), яка згодом стає монополістом у забезпеченні агропромислового комплексу Дніпропетровщини нафтопродуктами. У 1995 виникають "Єдині енергетичні системи України", які й очолює 36-річна Тимошенко. Хрещеним батьком компанії вважали Павла Лазаренка (у грудні 1998 р. лідер партії "Громада" П. Лазаренко був заарештований у Женеві).

Усе своє свідоме життя Тимошенко жила, незле: закінчила елітну школу, вийшла заміж за сина багатих батьків, закінчила престижний вуз, отримала хорошу спеціальність, відкрила мережу відеосалонів, присіла на бензинову жилу, потім - на газову трубу. То навіщо тут, у цій хронології, м'яко кажучи, вигадані ВЕЛИЧЕЗНІ ШИНИ? Та для того, щоб електорат, як бандерлоги у мультику про Мауглі, заверещав: "Вона така ж, як і ми, тільки без хвоста"!!!
Політтехнологи Тимошенко намагаються нас зараз переконати в тому, що в другому турі зустрінуться сили добра (Юля) і зла (Янукович). Хоча насправді у цьому шоу, на жаль, зійдуться два близнюки, дві голови тіла одного й того ж дракона, і на януковичівську "Анну АхмЄтову" його опонентка вже давно відповіла "любимим ПОЕТОМ Есхілом". Окрім цілого сонму негідників, які підтримують у цьому протистоянні Тимошенко, є ще інші - щирі, сентиментальні, довірливі, які люблять очима і вухами - вони, як діти. Ті, які люблять велику надуту мильну бульку, адже вона така гарна, кольорова і літає! Усі аргументи і факти - не для них. Для них - нічне розвантаження автошин, у яке можуть повірити лише закінчені довірливі "лохи". Саме вони все прощають і все забувають. Тимошенко завжди обирала емоційну складову виборів і цією зброєю впевнено завойовувала собі величезні рейтинги. Однак фальш, награність і нещирість вже давно стали наріжним каменем усієї агіт-машини на ім'я "Юлія" і нині сприймаються думаючими українцями лише, як складова загального образу.

Лише факти. Вересень 2005-го - в інтерв'ю інформагентству Associated Press Президент Віктор Ющенко сказав, що коли Тимошенко очолювала компанію ЄЕСУ, вона накопичила 8 млрд грн боргів і використала посаду Прем'єр-міністра, щоб домогтися їх списання через Господарський суд. Візит до Путіна у тому же 2005-му після чого несподівано Головна військова прокуратура Росії закриває кримінальну справу щодо Тимошенко у зв'язку зі "строком давності" - стаття, яка не передбачає реабілітації. Так і не розшифровані для громадськості закриті переговори в курортній Сардинії ("Спитайте про це в сардин", - порадила прем'єр журналістам) і наступна спроба разом із комуністами і регіоналами державного перевороту відразу після них. Повторна спроба розподілу влади з регіоналами з уведенням цензури і узурпацією влади вже у 2009-му. Та, може, все ж у театрі фарисеїв забуваються не всі їх ролі та лицемірні пасажі?

"Я, лідер виборчого блоку Юлії Тимошенко, заявляю про те, що очолювана мною політична сила ніколи і за жодних обставин не буде вступати в коаліцією з Партією регіонів. Ми стоїмо на взаємовиключних позиціях" (Прес-служба БЮТ, 21 березня 2006 р.).
У 1995 році проти Тимошенко в Україні порушили кримінальну справу за фактом контрабанди 26 тисяч доларів, які знайшли у неї в запорізькому аеропорту. Аналогічну справу порушили в Росії - митники знайшли у речах Тимошенків 200 тисяч доларів.
12 січня 2007 у результаті спільного пакетного голосування з Антикризовою Коаліцією в обмін на Закон про Імперативний мандат і Закон про опозицію фракція Блок Юлії Тимошенко долає вето Президента на Закон про Кабінет Міністрів, який нещадно урізає права Президента. Пакетне голосування стало початком політичної кризи 2007 року.
"Я б за жодних умов не підтримала б ані Медведчука, ані його колегу - депутата Григорія Суркіса. Вони діють не на благо України" (Ю. Тимошенко, "Известия", 23 січня 2001 р.)
12 грудня 2007-го з'явились повідомлення, що на Юлію Тимошенко нібито готують замах.
10 березня 2009 Юлія Тимошенко заявила, що поки вона - Прем'єр-міністр, підвищення пенсійного віку ні для чоловіків, ні для жінок не буде.
15 травня 2009 Прем'єр Юлія Тимошенко радить українцям тримати заощадження в гривні. "Сьогодні немає ніякої необхідності тримати долари на руках, бо вони дешевшають, а гривня дорожчає", - переконувала Прем'єр.
Коли Тимошенко вийшла з Лук'янівського СІЗО, вона звинуватила тюремників, що вони її "намагались отруїти".
17 червня 2003 Тимошенко під час виступу у Верховній Раді звинуватила Генпрокурора в причетності до наркобізнесу.
Фракція БЮТ не брала участі в голосуванні про затвердження Юрія Єханурова прем'єром. Брак голосів підштовхнув В. Ющенка до підписання Меморандуму з В. Януковичем, у чому його згодом ця ж Тимошенко і звинуватила.
"Лаятися з Віктором Андрійовичем - руйнувати перспективи України. І ніколи наша команда цього не робила, і робити не буде" (Ю. Тимошенко, "Громадське радіо", 23 січня 2003 р.)
У серпні 2006 Тимошенко відмовилася підписувати напрацьований у результаті довгих консультацій між Президентом і лідерами фракцій текст Універсалу національної єдності...
"Я особисто пообіцяла Президенту, що я його підтримаю на виборах у 2009 році ("Подробности", 14 червня 2009 р.)
Ніхто не заперечить, що слова Ющенка про націю, мову, культуру, історичну пам'ять у нього йдуть поряд зі справами. Врешті, ніхто, крім нього, стільки не зробив для втілення цих слів у життя. А ось для Тимошенко, ці слова - лише звуковий фон. Саме тому я НЕ ВІРЮ у величезні автошини, які трагала Прем'єр у часи своєї юності і боюсь, що ті, які справді розвантажували вночі вагони і заробляли собі разом із навчанням у вузах ще й грижі, просто сьогодні не впізнають тендітну дівчинку, як не впізнали однокурсники свого брата - студента Кислинського. Якщо б епідемії грипу нині не було - її потрібно було б негайно вигадати: адже Прем'єру потрібна "маленька переможна війна", бо коли вмирають діти, тоді забуваються і криза, і курс долара, і зростаюче безробіття, і мільярдні борги, і "свої" педофіли... Це епідемія - як та війна, на яку згодом можна буде списати все. НЕ ВІРЮ в боротьбу Прем'єра з ігровим бізнесом, бо надзавдання заборони "аморального" ігрового бізнесу (окрім здобуття передвиборних балів у населення) - це не встановлення ПОРЯДКУ, а неморальне захоплення під власний контроль прибуткового бізнесу. Закінчаться вибори - переконаємося. Ніяк НЕ МОЖУ повірити в Тигрюлю, яку за 70 тисяч євро "подарували" Тимошенко діти!!! Чомусь НЕ ВІРЮ в її рекламний ролик, де в будівлі Кабміну ввечері світиться одне віконечко. Юліофани-історики нехай пригадають Мусоліні, який наказував не вимикати вночі світло в кабінеті, щоб наївні італійці вірили, що дуче працює всю ніч! Я НЕ ВІРЮ у заклики "леді Ю" до українців надягнути проти пандемії маски, бо бачу, що майже постійно Прем'єр була без жодного захисного засобу! Хоча, здається, вона завжди в масці...

Микола САВЕЛЬЄВ

Родина:
Батько - Грігян Володимир Абрамович.
Бабуся (по батьку) - Грігян Марія Йосипівна.
Дідусь (по батьку) - Капітельман Абрам Кельманович (1914-1944)
Матір - Тєлєгіна Людмила Миколаївна.
Брат (по батьку) - Грігян Володимир Володимирович (1969 р.н. )
Чоловік - Тимошенко Олександр Геннадійович (з ним Юля Тимошенко не живе вже 10 років).
Донька - Карр Євгенія Олександрівна (1980 р.н. ). У 2002-му закінчила Лондонську школу економіки, тема дисертації стосувалася приватизації української енергетики.
Зять - Шон Карр, власник бару Heel and Key в Лидсі і лідер рок-групи Death Valley Screamers.

Цитата до теми:
"Я считаю Тимошенко наиболее реальным и конкретным врагом украинской государственности, и вполне возможно, что в ближайшее время именно Тимошенко развалит Украину"
Борис НЄМЦОВ, російський політик, травень 2005 року



Ратуша

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича