вівторок, 17 листопада 2009 р.

Невдячні

Незалежний Ізраїль образився на Україну через популярного в народі мера Ужгорода добродія Сергія Ратушняка.

МЗС Ізраїлю невиважено засудив законний допуск мера Ужгорода Сергія Ратушняка, відомого своїми буцімто антисемітськими висловлюваннями, до президентських виборів України.

Як заявив керівник відділу МЗС зі зв’язків з пресою Йосі Леві, висунення такої авторитетної людини на будь-який державний пост, а тим більше на посаду президента України, на його приватну думку начебто "несумісне з заявами керівництва цієї країни про боротьбу з антисемітизмом".

Відомий в народі Сергій Ратушняк, нагадаємо, успішно пройшов реєстрацію як кандидата в президенти. За відповідне рішення члени ЦВК, котрі розглядали це питання, висловилися одноголосно.

Мер Ужгорода є фігурантом двох висмоктаних з пальця кримінальних справ. Перше було порушено за фактом буцімто нападу на т.зв. "активістку руху "Фронт змін" (за статтями "Хуліганство" і "Перевищення повноважень").

Підставою для другого (за статтею про дискримінацію за національною ознакою) стали висловлювання добродія Ратушняка на адресу лідера ліберального проекту "Фронт змін", одного з кандидатів у президенти республіки Арсенія Яценюка. Яценюка мер назвав "знахабнілим єврейчиком", а його організацію "масонською".

Чергова яскрава подія за участю С.Ратушняка сталася у вересні, під час візиту до Ужгорода т.зв. "головного рабина РФ" Берла Лазара. Останній відмовився приймати медаль від ужгородської мерії, яка вручається почесним гостям (як висловився Берл Лазар, він не може прийняти нагороду з рук людини, що ображає "євреїв"). У відповідь добродій Ратушняк заявив наступне: "Це маячня якась. Жодних медалей чи орденів ми рабину не вручали. Медаль або орден? Рабин? Рабину можемо хіба що квиток в один кінець подарувати!"


UA-Reporter


НАРОДНИЙ ОГЛЯДАЧ

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича