неділю, 15 листопада 2009 р.

Тимошенко і Путін готують новий сценарій для України



Народний депутат, член політради «Нашої України» Андрій Парубій вважає, що ситуація з газовими контрактами побудована на особистих домовленостях українського глави уряду Юлії Тимошенко і прем'єр-міністра Росії Володимира Путіна. Про це він заявив у ефірі «5 каналу».

Як повідомляється на сайті кандидата у президенти Віктора Ющенка, Парубій називає такі угоди грою в пінг-понг між Тимошенко і Путіним. За його словами, готується новий сценарій для України, де Тимошенко знову стане «рятівником».

«У договорах встановлені такі квоти, які ми не використовуємо навіть на третину, і за це повинні платити штраф, який до кінця року складе 7 млрд гривень. Такий борг буде використаний у передвиборних дискусіях на користь одного з кандидатів, - говорить народний обранець. - Напередодні Нового року може початися дискусія, в якій Тимошенко героїчно поїде до Путіна і узгодить усі конфліктні моменти – тобто спочатку створюватиметься конфлікт, а потім Тимошенко буде «рятівником» України».

Парубій нагадав, що за домовленостями глави уряду Україна має найвищу ціну на газ серед європейських держав. Він переконаний, що якби такі умови не були підписані, Україна мала б гроші і на боротьбу з грипом, і на всі інші програми.

Він також зазначив, що для Президента Віктора Ющенка важливим є те, аби транзит російського газу через Україну відбувався за ринковими цінами і аби були внесені зміни в газові угоди, які б захищали національний інтерес нашої держави.


Український погляд

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича