понеділок, 22 вересня 2008 р.

Прокремлівська більшість розпочала наступ на українську мову

19 вересня 2008 року Блок Юлії Тимошенко спільно з Партією регіонів та комуністами проголосували за надання російській мові статусу державної.
Так зване "ситуативне голосування" цих фракцій за проект Закону України "Про державну службу" (N1400), внесений народним депутатом України В. Януковичем, розпочало новий етап втілення кремлівської ідеї щодо "облаштування" України.
Якщо з 2 вересня 2008 року Блок Юлії Тимошенко спільно з Партією регіонів та комуністами здійснював форсований перехід до парламентської республіки, то з минулого тижня прокремлівська більшість взялась за нищення основ конституційного ладу України.
Вже сьогодні вірнопіддані Кремля хочуть, щоб обов'язковою вимогою до осіб, що вступають на державну службу і претендують на зайняття посад державної служби була вимога вільно володіти державною та російською мовами (п.3 ч.1 статті 21 проголосованого проекту Закону України "Про державну службу"). У такий спосіб прокремлівська більшість проводить ревізію Конституції України, яка визначає, що державною мовою в Україні є українська, та прагне обмежити доступ українців до державної служби або зробити з них служак російської імперії, таких собі, за влучним висловом Шевченка, "землячків з циновими ґудзиками".
Сьогодні вже очевидно, що режим Путіна-Мєдвєдєва оголосив повну мобілізацію всіх своїх агентів в Україні з метою встановлення у нашій державі маріонеткового промосковського режиму. 2 вересня 2008 року мобілізовані Москвою "раби, подножки, грязь Москви" розпочали бліцкриг проти Української держави. Поки що перевага на їхньому боці.

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича