вівторок, 23 вересня 2008 р.

Нічні атаки в Назрані і Карабулаці

Джерела з вілайяту Г1алг1айче (Інгушетія) Імарату Кавказ повідомляють, що у ніч на 23 Рамадана 1429 року (23 вересня 2008 р.) мобільні підрозділи моджахедів атакували відразу декілька цілей в Назрані і Карабулаці.
Повідомляється, що в районі Насыр-Корту був обстріляний з гранатометів і кулеметів збройовий склад банди «МВС РІ». Точних даних про втрати посіпак немає. Окупаційні джерела стверджують, що в результаті цієї атаки поранення отримали тільки 2 маріонеткових міліціонера і знищено 3 машини. Інших подробиць не повідомляється.
За кілька хвилин після атаки в Насыр-Корті у Назрані був атакований пост перед будинком ватажка банди «МВС РІ» Муси Медова. По посту був завданий удар з гранатометів і автоматичної зброї.
Під час спецоперації знищено 2 і поранено 6 посіпак. Прямим попаданням спалений військовий броньований «УАЗ» і 2 автомашини, що належать Медову. Відомостей про те, чи постраждав сам ватажок банди «МВД РІ» немає.
Тим часом в Карабулаці у ніч на вівторок була підірвана автомашина заступника ватажка банди «МВС РІ» якогось Селіванова. Даних про поранення або ліквідацію окупанта не було.
Нагадаємо, що відповідно до наказу командування вілайяту Г1алг1айче (Інгушетія) до кінця місяця Рамадан введений мораторій на ліквідацію членів маріонеткових промосковських бандформувань. Атакам піддаються лише найбільш одіозні ватажки.
Членам маріонеткових формувань дана можливість припинити співпрацю з окупантами, піти з «роботи» і покаятися. Після закінчення місяця Рамадан члени бандформувань, що залишилися на службі в окупантів, стануть законними військовими цілями моджахедів.
КЦ

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича