понеділок, 15 вересня 2008 р.

Шон Маккормак: «Російський морський флот — це просто анекдот»

Представник Державного департаменту США Шон Маккормак назвав анекдотичними спільні військово-морські навчання Росії з Венесуелою недалеко від територіальних вод США.
«Я одного разу вже сказав, що старі російські кораблі не допливуть сюди. Як видно, росіяни це передбачили, і за їхніми кораблями йдуть буксири, щоб кораблі, які зіпсувалися, відбуксирувати назад», — заявив Маккормак.
«Представляєте, росіяни з часів Карібської кризи 60-х років нічого не змінили — вони так само на своїх старих кораблях. Хай звернуться до нас, ми допомогли б їм модернізувати флот. Тримати подібний флот для такої країни, як Росія, просто соромно», відзначив Шон Маккормак.
Нагадаємо, що напередодні прийшло повідомлення, що старий російський бомбардувальник Ту160, який російська пропаганда називає «ракетоносцем», не зміг вилетіти з Венесуели назад до Росії. Про причини перенесення польоту не повідомляється.
Проте експерти не виключають, що тривалий переліт з Росії до Латинської Америки підірвав сили «літаючого ведмедя», і йому довелося робити терміновий ремонт, щоб спробувати-таки своїм ходом повернутися до Росії

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича