середу, 24 вересня 2008 р.

Моджахеди провели успішну бойову операцію в селі Чишки. Знищена банда окупантів

Як повідомив в телефонній розмові виданню «Чеченцентр» командувач Урус-Мартанівським сектором Збройних Сил Імарату Кавказ амір Абдул-Малік, в понеділок 22 Рамадана 1429 року (22 вересня 2008 р.) підрозділ моджахедів під командуванням аміра Ільяса атакував спецбанду російських найманців в населеному пункті Чишки (Аргунська ущелина) вілайяту Нохчийчоь (Ічкерія).
Командуванням окупантів було поставлене завдання встановити контроль над дорогою з метою безпечного пересування окупаційного угрупування.
Одну з таких банд, яка була висунута до селища Чишки, і знищили моджахеди.
Амір Абдул-Малік повідомив, що моджахеди знищили БТР і броньований УРАЛ. Під час бою були ліквідовані 8 російських окупантів, зокрема командир банди. Захоплена велика кількість трофейної зброї, а також документи.
Серед захоплених документів виявлена виписка з наказу окупаційного командування, направлена комусь полковнику Учигенову.
Амір Абдул-Малік зачитав виписку з бойового наказу, в якому, зокрема, вказується —
«У зв'язку з активізацією бойовиків обстановка в Чеченській республіці залишається складною, за наявною інформацією бойовиками планується проведення мінування і нападів на військових з метою продовження бойових дій. У зв'язку з цим наказую виставити
заслін на дорозі Старі Атаги — Чишки.» і т.д.
Саме цю банду, яка діяла за наказом своїх ватажків, моджахеди і знищили
Амір Абдул-Малік не виключає, що серед ліквідованих окупантів і сам полковник Учигенов, якому був відданний цей наказ.
Чеченський командир повідомив, що бойова обстановка в гірських районах Ічкерії залишається стабільно напруженою. Моджахеди Імарату Кавказ щодня проводять успішні бойові операції, про які в ЗМІ нічого не повідомляється.
Так, за відомостями аміра Абдул-Маліка протягом останніх 3 тижнів була проведена ціла серія успішних бойових операцій в Урус-Мартанівському районі, під час яких окупанти і маріонетки зазнали втрат, але про це в ЗМІ не було ніяких повідомлень.
КЦ

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича