суботу, 27 вересня 2008 р.

Заява УНА-УНСО

Останнім часом засоби масової інформації Російської Федерації розповсюджують погано зфабриковану брехню про міфічну участь підрозділів УНА-УНСО у бойових діях в Південній Осетії, котра супроводжується бездарно зкомпільованими матеріальними доказами.

Тому ми ще раз заявляємо, що УНА-УНСО, як законослухняна організація, не направляла ні свої підрозділи, ні окремих членів організації для прийняття участі в бойових діях у Російсько-Грузинській війні.

У висліді останніх заяв, котрі лунають з боку різних московських структур, про необхідність визнання УНА-УНСО як терористичної організації з подальшою її ліквідацією, стає зрозуміла така поведінка Кремля, – російська влада розпочала реалізацію плану скасування суверенітету України з подальшою її окупацією. Але на заваді стоїть УНА-УНСО, яку вони хочуть ліквідувати руками органів державної влади України, котрі великою мірою сьогодні контрольовані Кремлем.
Кремль ніяк не хоче змиритися з тим фактом, що суверенна Україна є. У відповідь на провокативну істерію Кремля ми заявляємо: Україна Є, Україна Буде! УНА-УНСО завжди стоятиме на сторожі її СУВЕРЕНІТЕТУ!

Голова Юрій Шухевич

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича