вівторок, 5 травня 2009 р.

ДЕНЬ МЕСТИ. Стрілянина в Нієншанці


У Нієншанці банди «МВС» і «ФСБ» у зв'язку з «Днем Мести» підсилили черговий склад і збільшили кількість патрулів, повідомляє кореспондент КЦ Андрій Зайцев.

Фонтанка.ру пише в зв'язку з цим: «Городяни відчули на собі міліційне посилення. Як повідомляють «Фонтанці» очевидці, в декількох районах міста біля станцій метро сьогодні співробітники міліції проводили перевірку документів спільно з Омоном».

Крім перевірки документів співробітники проводять «піар» Дня Мести. При перевірці документів деякі з них питають у людей чи знають вони що-небудь про оголошений націоналістами «День М.» і їх ставлення до цього. Є інформація, що до звичайних співробітників патрульної постової служби приставлені опера з відділу «Э» (по боротьбі з екстремізмом), які розбірливіші в пошуку і виявлення передбачуваних «порушників».

Також ми маємо в своєму розпорядженні інформацію, що ФСБ відданий наказ підконтрольним службам, зокрема ЗМІ, щоб вони не давали інформації про проведені націоналістами акції або списували їх на побутові події. (як наприклад вибухи побутового газу, що почастішали). А також власникам і продавцям піротехнічних виробів було наказано (!) дзвонити співробітникам «МВС» при випадках великих закупівель піротехніки.


Тим часом інший кореспондент КЦ повідомляє, що в Нієншанці (Петербурзі) в районі 12 години дня проспектом «Освіти» пройшла колона з трьох автомобілів без номерів. З вікон авто були стріляли з (ймовірно) травматичної зброї.

Також викрикували гасла до початку бойових дій проти ментів. Обличчя пасажирів були приховані масками і банданами, на задньому склі одного з автомобілів був закріплений прапор зі стилізованою свастикою.

Приблизно через 2 години після стрілянини в центрі міста до місця інциндента проїхали чотири вантажівки з солдатами «ВВ» у супроводі міліційних машин з мигалками.

КАВКАЗ ЦЕНТР

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича