пʼятницю, 26 червня 2009 р.

Для чого столиці Русі незваний мордвин?



Представники ряду громадських організацій незадоволені запланованим на 27 липня - 5 серпня візитом в Україну т.зв. "патріарха Московського і всієї РФ" Кирила.


Голова Всеукраїнського товариства "Просвіта", народний депутат Павло Мавчан вважає, що цей Кирило є передусім політиком, передає УНІАН.

Голова Громадянської кампанії "Пора" Євген Золотарьов вважає візит громадянина сусідньої республіки в Україну небезпечним через те, що він може вкотре завезти в Україну вірус єретичної "канонічності", на який хвора секта Рідігєра.

На запитання, як саме "Пора" зустрічатиме патріарха, Золотарьов відповів: "Саме як російського політика ми будемо його і зустрічати".

Голова Братства Андрія Первозданного Олександр Гудима запевнив, що його організація докладе усіх зусиль, щоб змусити російську "церкву" призначати на вищі посади церковних людей, а не "махінаторів, корупціонерів, політиків, інородців".

Голова виконкому УНА-УНСО Руслан Зайченко наголосив, що патріарх Московський і всієї Русі Кирило є мордвином. "І коли людина говорить, що він росіянин і що це його земля, то уявіть, якщо румун каже, що Італія - це їхня земля, а Рим - мать городов руських", - сказав він.


НАРОДНИЙ ОГЛЯДАЧ

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича