четвер, 15 квітня 2010 р.

КАТИНЬ-2: Технічні подробиці знищення літака з Качиньським


Румунська інформаційна агенція Romanian Global News повідомила деякі деталі по російській секретній зброї, за допомогою якої, як передбачається, Кремль міг знищити літак польського президента Леха Качинського. Агентство передає з Бухареста:

«Джерела в Міністерстві оборони Польщі у Варшаві повідомили ексклюзивно агенції Romanian Global News, що раніше на військовій базі біля Смоленська проводилися навчання з використанням електромагнітної зброї.

У 2008 році Москва оголосила, що вона створила найбільш потужну електромагнітну зброю, яка коли-небудь існувала в світі, писало у той час російське видання «Правда».

«Створювана величезна потужність, йдеться про мільярди ватів, виходить з пристрою дуже малого розміру. Новинка полягає в тому, що електромагнітні імпульси, що випромінюються новою зброєю, дуже короткі, проте вони виключно потужні», заявив Генадій Месяц, віце-президент РАН і директор Інституту фізики ім. Лебедева.

«Ще ніколи не було створено таку мініатюрну зброю такої потужності. За часів холодної війни були аналогічні пристрої, проте вони мали величезні розміри. Наш пристрій, принаймні, в 10 разів потужніший, ніж будь-яка інша зброя, створена закордоном», заявив Михайло Яладін, вчений, якому приписують створення електромагнітної суперзброї.

Навколо показаного в Катеринбургзі електромагнітного пристрою виходить з ладу все електронне устаткування. Згідно російським дослідникам, ця зброя здатна імітувати удар блискавки або ядерний вибух. Відповідальні російські військові вже замовили цю зброю для оснащення нею своїх солдатів. Зброя називається «Ніка», по імені грецької богині перемоги.

Зброя цього типу здатна перешкоджати роботі електронного устаткування або літакових двигунів, повідомили військові джерела агентству Romanian Global News. Її дуже важко виявити, тому що вона має короткий час застосування і використовує електромагнітний пучок.

Брати Качиньські були одними з найбільш активних захисників національних інтересів Польщі, як відносно Москви, так і відносно Німеччини і Брюселю.

Під їхнім керівництвом польською військовою розвідкою була знищена один з найбільших російських шпигунських мереж на Заході. Це був один з важких ударів, завданих росіянам на території НАТО.



Відділ моніторингу
КЦ

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича