неділю, 25 квітня 2010 р.

Львівська резолюція: влада загрожує Україні!

25 квітня у Львові з ініціативи Комітету захисту держави відбулося велелюдне віче протесту проти державної зради Президента Януковича при підписанні угоди щодо перебування в Україні Чорномороського флоту Росії. Під час віча тисячі львів’ян підтримали резолюцію, в якій дії Януковича визнано антиконституційними.


РЕЗОЛЮЦІЯ ВІЧЕ „ДЕРЖАВУ ЗАХИСТИ ТИ”

Львів, 25 квітня 2010 р.


Українці!

Влада загрожує національному суверенітету України!


21 квітня на переговорах у Харкові президент Янукович зрадив Україну.

Нинішня влада, сформована в антиконституційний спосіб, вона взяла цілеспрямований курс на русифікацію української освіти та інформаційного простору, переписування історії на догоду Кремлю, шельмування українських національних героїв.


В економічній та соціальній сферах влада позбавляє засобів до існування найбільш незахищені верстви населення, руйнує малий і середній український бізнес.


Логічним продовженням цієї цинічної вакханалії стала цілковита капітуляція Януковича перед московськими карликами, здача Кремлю національних стратегічних інтересів Української Держави.


Згода Януковича на продовження перебування Чорноморського флоту Російської федерації на території незалежної України на 25 років (з можливою пролонгацією), відмова від контролю України над власними стратегічними ресурсами – авіаційною промисловістю, атомною енергетикою, науковими дослідженнями у цих сферах, підземними газосховищами тощо перетворює нашу країну в новітню колонію Росії.


Підписавши Харківські домовленості, Віктор Янукович порушив Конституцію України та свою президентську присягу, відтак протиставив себе Українській державі та українському народу. Тому він повинен добровільно подати у відставку або ж бути зміщений з посади через процедуру імпічменту.


Вимагаємо:


* Негайної денонсації підпису президента Януковича під так званими Харківськими домовленостями 21 квітня 2010 р.

Флот Росії – геть з України.


* Розпочати процедуру імпічменту „президентові меншості” Януковичу
Повернення внутрішньої ситуації та формування виконавчої влади в Україні в конституційне законодавче поле.

Геть табачників із влади!


* Не допустити ратифікації Харківських угод у Верховній Раді України, в іншому випадку – її розпуску та призначення дострокових виборів вищого законодавчого органу країни.


Ми, політичні партії, громадські структури, молодіжні, студентські організації, учасники Комітету захисту держави – ми Разом і оголошуємо початок загальноукраїнських громадянських акцій.


Звертаємось до усієї української громади підтримати нашу ініціативу і ставати до лав національного опору.


Слава Україні!


Майдан

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича