суботу, 24 квітня 2010 р.

Реакція Юрія Шухевича на рішення Донецького апеляційного адміністративного суду


Отже Донецький апеляційний адміністративний суд відмінив рішення Донецького окружного адміністративного суду, який у свою чергу відмовив Соловйову у позові до Президента України Віктора Ющенка про відміну указу «Про надання Роману Шухевичу звання Герой України». З цього випливає, що у жовтні місяці минулого року Донецький окружний адміністративний суд прийняв рішення на користь Романа Шухевича, але змінилась влада, і вже Донецький апеляційний адміністративний суд приймає протилежне рішення. Все це робиться з великим порушенням закону:

по-перше – мене і мою сестру не залучають до судового провадження у якості 3-х осіб;

по-друге – Донецький апеляційний адміністративний суд кваліфікує указ Ющенка як протизаконний, тоді як цей указ персональної дії, і він може бути лише протиправним;

по-третє – Донецький апеляційний адміністративний суд не погоджується з рішенням суду першої інстанції, що надання звання Герой України Роману Шухевичу не порушує прав позивача Соловйова, і приймає до розгляду його позов.

Отже нова влада починає з порушення законів, і вона не має наміру зупинятись на указах Президента України про надання звання Герой України Бандері і Шухевичу, а вже починає порушувати Конституцію України – продовжує термін перебування Чорноморського Флоту Російської Федерації в Україні ще 25 років (до 2042 року), за тим очевидно послідує інше.

Я, безумовно, буду продовжувати свою боротьбу проти беззаконня, але для мене, як і для всіх нас, ясно що Степан Бандера і Роман Шухевич зайняли належне місце в історії України. І жодні скасування указів не зітруть цих імен із сторінок нашої історії, писаної нами, нашою кров’ю та стражданнями.

Юрій Шухевич.


УНА-УНСО

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича