четвер, 29 квітня 2010 р.

Депутати БЮТ діяли в змові з колегами з Партії регіонів

В день ратифікації харківського пакту депутати фракції Блоку Юлії Тимошенко діяли в змові з колегами з Партії регіонів. Про це “Обкому” (obkom.net.ua) повідомило джерело у фракції “Наша Україна - Народна самооборона”




Як розповів співбесідник, план дій опозиції по недопущенню ратифікації угоди про Чорноморський флот розроблявся в понеділок увечері в штабі БЮТ у вузькому колі. На зустрічі присутні від НУ-НС Андрій Парубій, Іван Стойко, Юрій Гримчак, від БЮТ - Андрій Кожем’якін і Олександр Турчинов. Окрім цього, на зустрічі також був екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, який відповідав за проведення вуличних акцій.

“Така конспірація була. У одній кімнаті залишали вимкнені мобілки, в другій, під включену музику, спілкувалися. Кожем’якін, який був головним координатором всього, клятвено пообіцяв, що до ранку в парламенті буде 8 димових шашок. Причому, всі вони повинні були запалати одночасно, щоб фізично Литвин не зміг вести засідання. Ідею з яйцями придумав Турчинов. Із цього приводу була довга дискусія, оскільки всі розуміли, що саме це - дурість, яка спричинить бійку”, - повідомив співбесідник.

“Вже пізніше стало відомо, що Тимошенко в цей час зустрічалася з Медведчуком, який їй передав “привіт” від Путіна. Їй дали зрозуміти, що, якщо ратифікації не буде, то буде обнародувано угоду про ратифікацію, з її підписом, аналогічну тій, яку було підписано між Януковичем і Медведєвим”, - сказало джерело.

“Димові шашки ми повинні були підпалити одночасно і покласти собі під ноги. Причому, у нас їх було тільки 2, а останні - у наших колег з БЮТ. Коли Кожем’якін дав команду, ми їх підпалили, а бютівці - ні.

Про те, що нас “кинули”, ми зрозуміли тоді, коли регіонали почали “місити” наших. Взагалі незрозуміло було, чому вони полізли саме до нас, хоча ті ж бютівці були набагато до них ближче.

А потім стало зрозуміло, що у БЮТ і у Партії регіонів були чітко скоординовані дії, оскільки вони чітко знали про всі кроки один одного. А ми для них були просто гарматним м’ясом.

Той же Шуфрич кричав в залі своїм, щоб шукали шашки, оскільки вони ще є. При цьому, коли наші спробували підійти до Кожем’якіна, щоб з’ясувати з приводу шашок, чому вони не загорілись, він “морозився”. А потім наших били просто перед бютівцями, і ніхто з них не втрутився”, - відзначив співбесідник.


НАРОДНИЙ ОГЛЯДАЧ

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича