середу, 28 квітня 2010 р.

Відомі українці закликають до бою з Януковичем

Відомі українці закликають співвітчизників усіма законними методами домагатися відставки президента Віктора Януковича.

"Два місяці правління Віктора Януковича поставили Україну перед реальною загрозою втрати державності", - йдеться у зверненні.

Його автори називають ратифікацію договору про продовження базування Чорноморського флоту РФ у Криму "одіозним рішенням" і "актом продажу держави".

На переконання підписантів, "парадоксально, але факт: влада виступає в ролі головного ліквідатора держави".

"Цілком очевидно, що Віктор Янукович, який став провідником інтересів іншої держави, не може бути президентом України", - наголошують вони.

Автори звернення закликають всіма законними методами захистити державний суверенітет України, демократію, європейський цивілізаційний вибір українського народу.

"Вимагаймо усунення президента Януковича від влади! Будьмо пильними, відповідальними і рішучими! Від нашої волі залежить наша спільна доля!", - йдеться у зверненні.

Документ підписали почесний президент Києво-Могилянської академії В'ячеслав Брюховецький, посол України Юрій Щербак, письменник Юрій Андрухович, доктор юридичних наук і посол Володимир Василенко, професор Києво-Могилянської академії Володимир Панченко і мистецтвознавець Вадим Скуратівський.

Ініціатива є відритою і всі охочі можуть додати свій підпис під зверненням уже у вівторок ввечері на спеціально створеному сайт http://www.opir.net.ua/


"Українська правда"

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича