суботу, 24 квітня 2010 р.

Янукович вже погрожує застосуванням сили!

Опозиція не зможе перешкодити ратифікації Верховною Радою України договору про продовження терміну перебування Чорноморського флоту Російської Федерації в Севастополі, підписаного 21 квітня у Харкові.

Як повідомляє УНІАН, про це Президент України Віктор Янукович заявив вчора на брифінгу після завершення XII з`їзду Партії регіонів.
«Упевнений, що ратифікація буде зроблена», - сказав він.

Також В.Янукович зазначив, що Партія регіонів робитиме все для того, щоб ситуація в Україні стабілізувалася, щоб росла економіка і поліпшувалося життя людей.

«Хай хтось спробує нам в цьому перешкодити. Відповідь буде гідна», - підкреслив глава держави.

Як відомо, 21 квітня 2010 року в Харкові Президент України Віктор Янукович і Президент Росії Дмитро Медведєв підписали угоду між Україною і РФ з питань перебування Чорноморського флоту на території України, яким передбачене базування російської військової бази в Севастополі до 2042 року.

Планується, що 27 квітня відбудеться одночасна ратифікація цієї угоди як Верховною Радою України, так і Державною думою Росії.


Керівник МВС закликав підлеглих готуватися до протидії опозиції

Тим часом в Україні опозиційні політичні сили заявили про намір не допустити ратифікації цього документа. В свою чергу, міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов закликав підлеглих замислитися над способами запобігання використанню опозицією непарламентських форм боротьби з новою владою.

Про це він заявив сьогодні в Києві на розширеній колегії МВС за участю керівників регіональних підрозділів відомства, окреслюючи коло першочергових завдань, якими повинна займатися міліція.

"Напрям наступний - забезпечення громадського порядку і безпеки дорожнього руху. Актуальна тема, особливо в умовах сучасних методів забезпечення громадського порядку. Я сьогодні прочитав в інтернеті з подивом статтю, що, виявляється, найбільш ефективними способами боротьби будуть непарламентські форми боротьби, як заявив колишній міністр. Усі розуміють, що таке «непарламентські форми боротьби» (у Луценка "позапарламентські". - Ред.). Робота нам усім. Тому забезпечення громадського порядку - це тема, над якою ми повинні попрацювати...", - сказав А.Могильов.


АРАТТА

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича