четвер, 29 квітня 2010 р.

Янукович як рецидивіст, звичайно, правий


Після виступу Януковича в Парламентській Асамблеї Ради Європи, коли він під радісне вищання депутатів Держдуми Російської Федерації заявив, що Голодомор, на його погляд, не був геноцидом, постало питання: чи не прокленають до сьомого коліна душі померлих цього зажерливого рецидивіста і його вилупків? Чи, може, справедливо Джугашвілі вбивав східняків голодом, бо такі, як вони, і далі вірно служать рецидивістам януковичам і джугашвілі? Якщо раптом Москва знову накаже східнякам, як в сорокових, їхати в Західну Україну і палити села, вбивати мирних людей, дітей і старих з метою насадження на цій землі влади кремлівських злочинців, то вони знову будуть в Західній Україні вбивати своїх братів-українців? То, може, і справді ніякого геноциду не було, може, це так і треба було і вони цього достойні?

Просто Джугашвілі не було потрібно так багато холуїв і він природним відбором залишив собі для вислужування тільки самих живучих. Цю думку і висловив четвертий Президент України. Це просто трагедія, що Джугашвілі не треба було так багато холуїв своїй бездарній безбожній системі, від якої від такого ефективного економіста, як Джугашвілі і його кавказька банда, люди вмирали з голоду. Економіка повинна бути економна, тобто: чим менше народу, тим менше треба хліба.

І правильно, хай їм Янукович зробить ще страшніший голодомор, – вони цього заслуговують, бо це не буде геноцидом, це буде, за словами тричі засудженого злочинця Януковича, «загальна трагедія народів, держав, що входять у СРСР». – Вітя, ти правий, мочи їх всіх дальше, це бидло цього заслуговує. Ти як рецидивіст зі стажем знаєш, що треба зробити.

Якщо правда те, що Янукович - син білоруського поліцая, який служив окупаційній владі гітлерівської Німеччини, то він своїми діями правий на всі сто, віддаючи наказ своїм браткам-депутатам проломувати опонентам голови. Гітлер, кажуть, теж підпалював Рейхстаг, щоб знищити опозицію і казав, що це провокація його ворогів.

Гени є гени і скоро для розбудови Південного та Північного потоків або ще якогось БАМу в товарняках, як його батько, він вивозитиме народ на роботи в Росію. Втім, яка різниця, куди вивозити - в гітлерівську Німеччину чи путінську Росію, - це ж режими-близнюки, а Україна при гауляйтерові Януковичу буде Австрією для аншлюсу з нацистським режимом. «Хайль Путін! – Во істіну воскрєсє!».

Янукович і тут правий. Бо ніколи з холуя не буде глави держави, навіть якщо 33% населення, яке має право голосу, на виборах цього дуже захочуть. Банда окремо взятого регіону тепер не просто крастиме, а відкрито грабуватиме вже не свій злиденний, деструктивний, з дитячою працею в копанках Донбас, а всю Україну. Вони, укладаючи договори, поводять себе, як тимчасові, випадкові люди. Ця банда по суті і є – «врємєнщики», і в їхньому розумінні наведення порядку означає, що порядок і влада мають бути тільки в них, а ви хоч з голоду поздихайте: грабіжників доля пограбованих ніколи не цікавить. Вони і на суді будуть пояснювати, що жертва сама впала на ніж і так всі сорок три рази. Кримінальна влада - вона така була всюди. Порядок в державі - це ніяк не диктатура одного кримінального клану над всією державою, це щось інше. Але хіба є потреба це пояснювати бандитам? Вони часто норми Кримінального закону знають краще за дипломованих юристів і їм не треба нічого пояснювати, їх просто треба знищувати, як скажених собак.

Так, Янукович по-своєму правий. Відомо, що руки правителя мають бути сильними і чистими. І на відміну від Ющенка, який, наче язви, на показ виставляв свої руки і казав, що вони нічого не крали (та для того, щоб він залишився лідером, ці руки, крім чистоти повинні були бути ще й сильними), Янукович же чистими руками не похвалиться. Навіть підкуплений його синьо-голубий фан-сектор в це не вірить. Тоді залишається йому показувати, які вони у нього сильні. Але ж повторюю: у істинного правителя повинні бути одночасно сильні і чисті руки. Це вимога для будь-якого адміністративного посадовця, для будь-кого, хто займається управлінням, будь-кого, від кого залежить доля підлеглих, бо робота виконавчої влади - це і є робота рук, які і направлять, і дадуть заробити, і захистять. Для управлінця навіть часто голови не треба, бо зайві роздуми незмінно призведуть до балаканини, а не до роблення діла, як це і було при оранжевих.

Головою для народу і навіть держави є інтелектуальна еліти країни: науковці, священики, інженери, конструктори, архітектори, зрештою, медики та навіть музиканти, журналісти і письменники, інколи юристи, якщо вони працюють над законами, які роблять державне управлінням ефективним. Ці люди не управляють, але вони вкладають в країну, в державу, в народ певний зміст. Смисл і напрямок існування. Але якщо владні руки держави є по лікоть в крові, вони є хоч і сильними, але брудними, то рано чи пізно це закінчиться історією Чаушеску чи Муссоліні.

Ну і, само собою, так як Янукович не є за національністю українцем, а людиною без роду, без племені, зрусифікованим, блатняцьким космополітом, то він правий, що він не в змозі стати державником в Україні. Україна для нього - це територія колишнього всеросійського колгоспу – СРСР. А так як він через пару місяців - пенсіонер, то хто цього рецидивіста, безбатченка, неграмотного холуя може виправити? Правильно, крім могили таких горбатих, як Янукович, ще ніхто не виправляв.

А ви кажете - імпічмент, імпічмент. Ви собі уявляєте імпічмент Гітлеру чи Путіну? Ні. То який може бути імпічмент гауляйтеру Януковичу?

ВІКТОР НЕВРОДА

Стопком





Незалежне опозиційне видання

1 коментар:

Анонім сказав...

на відміну від Ющенка, який, наче язви, на показ виставляв свої руки і казав, що вони нічого не крали


Ой, дядьку, ми ж насміялися - та він з 1991 року краде й не припиняє, Янукович його наздоганяє, наздоганяє тай поки навздогнати не може.

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича