суботу, 17 квітня 2010 р.

Качиньського вбили — найбільше найімовірніша версія

Президент Польщі Лєх Качиньський й інші високопоставлені пасажири не втручалися в роботу екіпажу літака, що розбився під Смоленськом, і не давали вказівок, що б там не було посадити літак на аеродромі «Північний».

Про це повідомило російській радіостанції «Відлуння Москви» джерело, близьке до спільної польсько-російської комісії з розслідування авіакатастрофи.

При цьому воно послалося на дані мовного самописця, розшифровка якого завершена. Прилад не зафіксував якого-небудь тиску на членів екіпажу під час їхніх розмов, сказав він.

Відзначимо, раніше чекістська пропаганда постійно твердила, що причиною катастрофи є «польський гонор». На думку Луб'янки, вбитий президент Польщі Качиньський нібито наказав своєму пілотові саджати літак, не зважаючи на нібито «погану погоду».

Усі пасажири літака загинули. Звідки росіяни могли дізнатися про те, що відбувалося на його борту незадовго до падіння, висуваючи таку версію, вони не вказали.

Якщо президент Польщі не віддав такого наказу, що пілот сам ніколи б не став саджати літак в «погану погоду», оскільки, не зважаючи на «польський гонор», він не самовбивця. З цього виходить, що погода була в межах норми, ніякого «густого туману не було», що підтверджується польськими журналістами.

Технічний стан літака був теж визнаний хорошим. Таким чином, виключені всі «природні» причини можливої загибелі літака.

Також знехтувана версія Луб'янки, що польський літак намагався сісти чотири рази. Про це вже не пишуть навіть чекістські ЗМІ.

З усіх версій залишилася одна — літак з «ворогами Росії» був знищений за наказом Путіна і Медведєва в ході атаки, проведеної міжнародною терористичною організацією ФСБ Росії або ГРУ МО РФ.

bratstvo

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича