понеділок, 11 серпня 2008 р.

Вже ВІЙНА

УНА-УНСО так само як і українська влада підтримує народ Республіки Грузія в прагненні навести порядок на своїй землі та збереженні територіальної цілісності своєї держави.

Офіційна заява УНА-УНСО

УНА-УНСО так само як і українська влада підтримує народ Республіки Грузія в прагненні навести порядок на своїй землі та збереженні територіальної цілісності своєї держави.

УНА-УНСО закликає світову спільноту підтримати Республіку Грузія в боротьбі з московським агресором.

УНА-УНСО готова надати гуманітарну допомогу братньому грузинському народу.

УНА-УНСО закликає грузинів, які проживають на території Росії, зробити все можливе для того, щоб Росія припинила агресію проти їхньої Батьківщини.

УНА-УНСО категорично засуджую політику кремлівської влади, яка спрямована на підтримку терористичнио-сепаратиських настроїв бандитських угруповань Абхазії та Південної Осетії.

УНА-УНСО закликає народ Росії схаменутися у своїх імперських амбіціях і намагатися критично ставитись до політики кремлівського режиму, який з одного боку робить вигляд, що підтримує номінальних громадян Росії на території суверенної Грузії, а з іншого боку віддає землі Росії Китаю.

УНА-УНСО вимагає негайного виведення ВМФ Росії з території України, так як ВМФ Росії веде військові дії проти братньої Україні Республіки Грузії.

УНА-УНСО звертає увагу Президента України та органів державної безпеки України, що потурання політичним силам і особам, які прагнуть впровадження в Україні подвійного громадянства та надання будь-якій, зокрема російській, мові статусу другої державної, обов’язково призведе до аналогічних наслідків.

УНА-УНСО закликає Президента України та органи державної безпеки України припинити діяльність проросійських структур в Криму і навести в Криму Український Порядок.

Сьогодні Абхазія та Південна Осетія в Грузії —

завтра Крим в Україні.

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича