понеділок, 25 серпня 2008 р.

Чекістська хунта готується до атаки на країни Балтії

http://www.kavkazcenter.com/ukr/Згідно з повідомленням англійської газети The Sunday Times з посиланням на джерела в армії РФ, чекістський уряд Росії вперше з часу закінчення холодної війни вже почав оснащення свого балтійського флоту ядерними боєголовками. Раніше чекісти тільки погрожували це зробити.За планом Путіна-Менделя, що передбачає відновлення СРСР, ця атомна зброя буде в першу чергу використана проти Естонії, Латвії і Литви.
Шведський міністр закордонних справ Карл Більдт заявив, що плани Росії оснастити свій флот на Балтиці атомною зброєю не є нічим новим для Швеції, передає китайська агенція Синьхуа з посиланням на шведську ІА ТТ.
Більдт заявив, що Швеція вже дістала доступ до інформації, що чекісти вже розмістили тактичну ядерну зброю в окупованій Росією Східній Пруссії. Пускові установки знаходяться в безпосередній близькості від об'єктів, що відносяться до чекістського флоту в районі Кенігсберга.
«Це для нас не несподіванка, хоча подібні повідомлення рідко з'являються в пресі», сказав Більдт, і додав, що Швецію більше турбує та обставина, що ядерна зброя досі грає основну роль в загальній військовій доктрині Росії.
Кенігсберг знаходиться між Польщею і Литвою, які є членами НАТО.
Американський портал з питань безпеки The New Insecurity так прокоментував нову загрозу людству, що йде від московських чекістів:
«Якщо президент Медведєв здійснить свою загрозу оснастити балтійський флот ядерними ракетами, направленими на країни НАТО, тоді НАТО повинне розглянути можливість блокади кенігсбергського порту, де базується флот. В усякому разі, абсолютно необхідна сильніша присутність ВМС НАТО в Балтійському і Чорному морях. Прем'єр-міністр Путін обіцяв побудувати величезний новий флот як виклик Америці. Це не можна ігнорувати»

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича