суботу, 25 квітня 2009 р.

Першотравень-2009. Київ


Що таке криза, помилка системи? У системи немає помилок. Вона сама є помилкою! Загнати народ в процентне рабство, позбавити права на гідне життя людей, які чесно працювали роками, довести економіку до інфляційного краху, скупити майно за безцінь, а потім провести «валютно-грошову реформу» і запустити злочинну спіраль експлуатації знову – це незмінний принцип капіталізму. Сам капіталізм – це криза. Подолати кризу - це подолати капіталізм. Добитись кращого життя – це боротись за свої права, а не сидіти склавши руки. Справа нації – це справа трудящих, а права і добробут трудящих – це права і добробут всієї нації.

Всі звикли до 8-годинного робочого дня. А чи пам’ятає хтось, що раніше робочий день тривав 15 годин? Саме 1 травня 1886 року американська федерація профспілок оголосила страйк з вимогою працювати не більше 8 годин. Демонстрації тривали 4 дні. Терор з боку системи не зупинив трудящих, вони добились свого і згодом весь світ перейшов на 8-годинний робочий день. А чи влаштовують нас тепер грабіжницькі проценти, непомірні тарифи, повальне безробіття, несплата зароблених нами грошей? Чи не можемо ми вимагати справедливості?

Якщо профспілки покликані захищати права трудящих, то вони мусять це робити. Інакше навіщо вони потрібні? В День солідарності трудящих 1 травня 2009 року ми будемо вимагати від Федерації профспілок України поставити уряду ультиматум, у разі невиконання якого профспілки повинні оголосити всеукраїнський страйк з метою:

- Зупинити виплати боргів по кредитних відсотках
- Знизити комунальні і транспортні тарифи у 4 рази
- Повної виплати зарплат українським трудящим

Виконання цих вимог може тимчасово допомогти людям вижити. А повністю врятувати країну і народ може лише:

- націоналізація банків, фінансових і страхових установ
- заборона нетрудових прибутків, включно з процентним рабством
- пряма участь працівників в прибутках великих підприємств

Ці рятівні для України вимоги цілком противні антинаціональній системі. Тому ми закликаємо до повалення капіталізму! Приходьте на Першотравневу демонстрацію о 15:00 в парк ім. Т.Шевченка і приводьте своїх товаришів. Пройдемо маршем протесту по центральних вулицях Києва!

Капіталізм – рабство! Соціалізм – свобода! За націю і трудящих!

Демонстрація офіційно заявлена в КМДА. На акції будуть присутні представники профспілок України, а також гості з профспілок Німеччини і Великобританії.

Увага! Приходьте на акцію в звичайному одязі, бажано темних кольорів.

Активно розповсюджуйте інформацію про Першотравень-2009 в інтернеті і на вулицях.

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича