пʼятницю, 24 квітня 2009 р.

Українофобська шизофренія набула фантасмагорічних масштабів: вбивства, обшуки, арешти, екстрадиції, суди. Нова технологія геноциду

Нащадки організаторів і виконавців Голодомору знущаються з 89-річного дідуся Івана Дем’янюка, єдина провина якого в тому, що він українець. Толерасти кажуть, що дідусь власноруч прибив до стіни 58 000 (п’ятдесять вісім тисяч) відрізаних вух. За допомогою молотка і цвяхів.




Міністерство юстиції США повідомило, що екстрадиція Івана ДЕМ’ЯНЮКА зі Сполучених Штатів до Німеччини може відбутися.

Як йдеться в офіційному вердикті американського Мін’юсту, стан здоров’я 89-річного пенсіонера дозволяє йому переліт до Європи й участь у судовому процесі, передає “Німецька хвиля”.

Американський Мін’юст закликав суд штату Вірджинія анулювати ухвалене три тижні тому рішення про призупинення екстрадиції І.ДЕМ’ЯНЮКА, за вердиктом якого до 23 квітня мало бути проведене грунтовне медичне обстеження для з`ясування стану здоров’я підозрюваного. Його адвокати стверджують, що він занадто хворий, аби перенести далеку подорож і суд.

Українця з Винничини Івана ДЕМ’ЯНЮКА підозрюють у буцімто причетності до вбивства 29 000 (двадцять дев’ять тисяч) євреїв у концтаборі Собібор на території окупованої німецькими нацистами Польщі. За аргументацією обвинувачення, І.ДЕМ’ЯНЮК був 1943 року упродовж шести місяців наглядачем у Собіборі. Сам же підозрюваний свою провину заперечує.

Як кажуть прихильники гіпотези про "голокост", дідусь буцімто відрізав своїм "жертвам" вуха, після чого чомусь прибивав їх цвяхами до стіни, використовуючи для цієї процедури молоток (беремо 29 000 міфічних трупів, множимо на 2 вуха = 58 000 вух протягом 6 місяців).

Нині І.ДЕМ’ЯНЮК має постати перед судом у Мюнхені, тому що після війни деякий час проживав неподалік баварської столиці.


НАРОДНИЙ ОГЛЯДАЧ

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича