вівторок, 21 квітня 2009 р.

Заява Одеської обласної організації УНА-УНСО з приводу трагічної загибелі Максима Чайки


17-го квітня, у вечір Страсної п»ятниці в самому центрі Одеси сталося те, що до сих пір важко усвідомити. В результаті бійки з червоними скінхедами від численних ножових поранень загинув наш побратим, великий друг нашої організації і нас особисто, один з лідерів організації «Слава і Честь» та фан-клубу «Чорноморець» Максим Чайка.
Важко в собі стримати біль за передчасно загиблого 21-річного друга. Впевнені лише в одному, що з цього моменту не зможуть спокійно спати не виконавці цього зухвалого злочину, не його можливі замовники. Ми ж, у свою чергу хочемо присягнути, що зробимо все від нас залежне, щоби вбивці були покарані, а червона чума, що породила цих виродків навіки зникне з нашої землі.
Звертаємося до всіх засобів масової інформації і людей, що шукають за смертю Максима якісь «підводні камені» - схаменіться! Не треба з цієї трагедії робити власний політичний піар. Хлопця не повернеш, а слідство зайде у хащі нездорового одеського політикуму.
Максиме, спи спокійно! Твоя справа житиме, докі живі ми! Прости нас, що не врятували! Пробач, що поки що не помстилися!

Три тисячі років йде наша війна.
Смерть першими ліпших ховає.
Хто вижив в бою, тих чекає тюрма -
Вже більше невинних немає.
Ми впали в бою, ми були молоді.
Моліться за нас, ще живі вороги.
Ми зброю свою заповіли тобі -
Ти вражою кров'ю її окропи.
На сорок день вип'єм, освятим ножі,
Освятим напалм, хай ясніше горить.
Хай спалить міста, міністерства, суди -
Ще тисячі років тривати війні.

Дуже просимо міську раду Одеси, не дивлячись на політичні вподобання окремих депутатів винести на розгляд сесії питання про перейменування Місячного провулка (поруч з яким жив Максим) на провулок Максима Чайки.
Якщо ми не змогли вберігти українця на своїй землі від ворогів, то, хоча б, нехай пам»ять про нього залишиться в його рідному місті назавжди.
Слава Україні! Героям слава!


НАША АЛЬТЕРНАТИВА

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича