четвер, 9 квітня 2009 р.

Толерасти, руки геть від добродія Дем’янюка!

88-ти річного українського дідуся, ветерана Другої світової війни, громадянина США Івана (Джона) Дем’янюка знову хочуть судити нащадки тих, хто вбивав голодом українських дітей у 1932/33 роках. Українофоби кажуть, що добродій Дем’янюк буцімто власноруч ліквідував 29 000 представників політичної нації, перед тим акуратно прибиваючи їхні вуха до стіни за допомогою молотка і цвяхів.

На вимогу ФРН імміграційний суд США надав дозвіл депортувати Дем’янюка до Німеччини, власті якої ніби-то мають нові докази його причетності до знищення тих, про кого нетолерантно згадувати, у концтаборах на території Польщі.

У 80-х роках вже була спроба знищити Івана Дем’янюка - тоді ним займався Мосад: його також позбавляли американського громадянства, а суд Ізраїлю навіть виніс смертний вирок. Однак, за відсутністю доказів, толерантні представники політичної нації змушені були скасувати необгрунтоване рішення і наш дідусь повернувся до Штатів.

У зв’язку з цим вже нікого не дивує мовчанка МЗС незалежної республіки, адже, зрозуміло, що все це - свідома і цілеспрямована провокація чорної банди українофобів-терористів, які прийняли рішення знищити український народ.

А тим часом Ющенко привітав іудеїв з Пейсахом

«Пейсах – торжество весни, пробудження природи, оновлення життя, вивільнення людини. Це світле свято затвердження віри і множення надії на милість Творця. Хай ваші серця наповняться радістю і любов’ю, сім’ї – спокоєм, теплом і благополуччям», - йдеться у привітанні.

НАРОДНИЙ ОГЛЯДАЧ

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича