суботу, 4 квітня 2009 р.

Білі американські націоналісти оголосили Обаму «чорним євреєм Барухом Ахабахом»




На фото: Барак Обама залишає єврейському богу яхве таємне послання біля «стіни плачу»




На американських форумах і блогах йде активне обговорення «єврейського коріння» нового президента СЩА Барака Обами.

«У пресі багато фото Обами в традиційному єврейському одязі, які підняли питання про його релігійне коріння. Найбільш очевидна єврейська ярмулка на його голові. Проте на цьому фото багато інших доказів, які свідчать, що Обама «з племені», як говорять євреї, коли вони знаходяться одні в своїх таємних печерах:

1. Ярмулка

2. У безпосередній близькості від Обами знаходиться головний єврей. Знаходитися поблизу головного єврея (Master Jew) дозволяється тільки євреям.

3. Обама залишає таємне послання своєму Богу в т.з. «стіні плачу». Це робитиме тільки юдей.

4. Ім'я Обами — «Барак». Це чисто єврейське, але ніяк не мусульманське і не християнське ім'я. Колишнього прем'єр-міністра «Ізраїлю» звали Ехуд Барак. «Барак» — це спотворене слово «барух», яке є першим словом в багатьох юдейських молитвах (або прокляттях). У грубому перекладі, «барух» означає «смерть неєвреям».

5. Обама ходив у єврейську соціалістичну початкову школу, або «кибуц», коли йому було 10 років. Очевидці розповідають, що він займався в «кибуці» по 3 години на день.

6. Хоча він народився в небагатій сім'ї, його нещодавно видана книга принесла йому капітал у 100 мільйонів доларів США.

7. Прізвище «Обама» вимовою схоже на «Ахабах», а Бейт Ахабах — загальновизнана єврейська назва синагоги.

Американські націоналісти називають свого нового президента Барухом Ахабахом.

Сам Обама під час своєї передвиборної кампанії сказав наступне:

«Всі мої шкільні товариші зі змішаної раси, чорно-білої, протягом всієї моєї юності, з деякими з яких я підтримую контакти донині, були продуктом союзів з дуже специфічною культурою. Вони завжди були нащадками білої матері, в моїх колах вона зазвичай єврейка, і зазвичай дуже високоосвіченого чорного батька.

Для білої матері вийти заміж за чорну людину в 1958 або 1960 році було майже рівносильно зізнатися у зв'язках з чисто комуністичною політикою».

Американські націоналісти заявляють, що батько Обами одружувався на «шведській комуністці єврейського походження».

Нагадаємо, що сіоністська газета «Хаарец» повідомила в статті, озаглавленій «Деякі євреї Чікаго говорять, що Обама фактично перший єврейський президент»:

«Виявилось, що 78% євреїв голосували за Обаму. Членів єврейської громади Чікаго це не здивувало. Вони говорять, що євреї просто виявили те, що вони знали вже багато років. Обама живе біля синагоги в районі Чікаго Гайд Парк, районі з величезним єврейським населенням. Деякі старі члени єврейської общини говорять: «Це ми підняли його вгору».

У США багато євреїв активно підтримали версію про єврейське походження Обами і навіть склали психологічний портрет Обами. Вони пишуть:

«У психологічному плані Барак Хусейн Обама бореться з тим, що коїться в його голові. Цим можна пояснити його споживання наркотиків (сигарети, кокаїн і т.д.) Названий другим ім'ям на чсть найвідомішого мученика Хусейна, що було ім'ям його діда (мусульманська лінія йде по батькові), і маючи єврейську матір (єврейська лінія йде по матері) він може мати серйозні психіатричні і релігійні проблеми».

Відділ моніторингу КЦ

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича