четвер, 9 липня 2009 р.

Ортодоксальні юдеї запропонували план ліквідації «Ізраїлю»


Юдейська ортодоксальна організація «Нетурей карта» (Neturei karta), яка виступає проти сіонізму і держави «Ізраїль», заявила, що вона готова запропонувати палестинцям і арабським країнам «третій шлях для звільнення Палестини і позбавлення влади «Ізраїлю» менш, ніж за 5 років».

Даний шлях, як пояснили представники організації, полягає в ідеї «паралізації основ, на які спирається сіоністський режим», повідомляє «Ісламньюз» з посиланням на «Аль-Джазіру».

У листі, адресованому главі політбюро ХАМАС Халеду Машаалю і підписаним єрусалимським рабином Ільханоном Істровичем, юдейська організація роз'яснює новий шлях, де зачіпає ряд щонайгостріших проблем палестинського народу, зокрема питання палестинських в'язнів, які незаконно утримуються в сіоністських в'язницях, і ситуацію в секторі Газа.

Члени організації настійно рекомендують ХАМСА припинити переговори з єврейською стороною з питання обміну військовополоненими, оскільки справа захопленого в полон сіоніста Гилада Шаліта «повинна зіграти важливішу роль, ніж звільнення декількох сотень палестинських полонених».

На думку юдейської організації, завершення даної операції в нинішній ситуації буде великою помилкою. «Ізраїльтяни тільки вдають, що вони опираються умовам, які висуваються рухом ХАМАС. Насправді ж вони готові до ухвалення подібних умов у будь-який час і в будь-якому місці».

Крім цього, в листі міститься заклик Ільханона Істровича, адресований Халеду Машаалю. Єрусалимський рабин бажає зустрітися з головою політичного бюро Руху ісламського опору в самий найближчий час для того, щоб ідеї «Нетурей карта» почали застосовуватися на практиці.

Керівництво організації вважає, що ліквідація держави «Ізраїль» не є непосильним завданням. Сили палестинського опору здатні покласти край окупаційному режиму всього лише за декілька років, за умови, що вони не повторять помилковий шлях деяких рухів, таких, як ООП.

«Також вкрай важливо», — підкреслюють автори листа, — «щоб до Ізраїлю не ставилися, як до держави в повному розумінні цього слова. Він ніколи і не був державою. Ізраїль — це збіговисько декількох злочинних організацій, керованих мафією, яке терористичними методами нав'язало свою волю юдейському народові!».

«Пропонована нами мирна угода буде прийнятною для всіх зацікавлених сторін, у тому числі і США», підкреслюється в посланні.

Подібні кроки, на думку «Нетурей карта», позбавлять США і Європу можливості спонсорувати «Ізраїль» і заохочувати його на скоєння нових і нових злочинів, що ізолює сіоністське утворення.

Нагадаємо, що ортодоксальні юдеї розглядають створення «Ізраїлю» як непослух велінню Бога, відхилення від основних постулатів юдаїзму, який призведе до божого покарання і загальноєврейської катастрофи.

Відділ моніторингу
КЦ

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича