четвер, 30 липня 2009 р.

Українці сказали "Геть!" московському попу.




Активісти УНА-УНСО та інших дружніх націонал-патріотичних організацій висловили свою громадянську позицію, пікетувавши приїзд на Святу Землю столиці Київської Русі "московського попа" Кіріла. Патріоти супроводжували його по усім, заздалегіть спланованим маршрутам, вигукуючи гасла та тримаючи відповідні транспоранти, псуючи, таким чином настрій московському Гапону. "Геть московського попа", "Кіріла - на Куріли" - це, далеко неповний список гасел українських патріотів. Серед протестувальників, що приїхали до Києва було і кількадесят представників сонячного українського міста Одеса. Людина далека від політики та релігії може задатися питанням: чим-же так не догодив патріотам Патріарх РПЦ Кіріл? Давайте про все по-порядку.


Нагадаємо, Російська Православна Церква Московського Патріархату з самого моменту свого заснування зайняла чітку лизлблюдну позицію стосовно влади російської імперії, що була і є ворожою для будь-якого, тверезо-мислячого українця. В часи монархії - керівництво РПЦ завзято прогиналось під недолугих царів та заїжджих шльондр-цариць, оголошуючи останніх "божими помазанниками" та анафемствуючи ворогів царату. В часи правління червоних комуно-фашистів чільники РПЦ старанно вилизували дупи сталінських сатрапів, співпрацювали з НКВД, "стукаючи" на вірян, що йшли на сповідь, тощо, і все це - незважаючи на нищення тисяч і тисяч простих, ні в чому не винних священників та плюндрування церковних споруд. Не полишає РПЦ МП свого ганебного прогинання перед російською владою і зараз - ставши оплотом, та вірним знаряддям в руках окупаційного антинародного КГБшно-путінського режиму.






Сьогодні ж, філія "російської церкви" в Україні, так званиа УПЦ МП - продовжує "славні" традиції своєї північно-східної матері - а саме, йде на будь-які кроки, кооперується будь-з-ким, хай навіть з кримінальними авторитетами чи бородатим циганом-аферистом Кауровим - аби виконати завданння "боженьки Путіна" та нашкодити Україні. Нагадаємо, як в "передпомаранчеві часи" в Храмах деякі "діячі" УПЦ МП без тіні сум"яття розповсюджували серед пастви листівки та заклики з проханням голосувати за Януковича, бо Ющенко, бачте, "антихрист" (ось як у нас, виявляється Церква відділена від політики). Зараз дехто зі "святих отців" продовжує у Храмах дурити людям голови, розповідати про те, що, бачте, Бог не розуміє української мови - тому вірним православним християнам треба молитися і розмовляти лише російською, про те, що Святий символ Рівноапостольного князя Володимира, а нині - герб України Тризуб - це, виявляється символ антихриста, і поклонятися треба єдиному державницькому символу - двохголовому орлу, і тому подібні нісенітниці.

Чи ж може здоровий, тверезо-мислячий українець молитися на "ікону" п"янички - російського царя Миколи 2-го,якого канонізувала РПЦ? Адже цар, царизм - не тільки для українців - але й для усіх народів колишньої Російської імперії є символом аж ніяк не святості - а брутального свавілля, поневолення, жорстокості, розпусти, тощо.

Проте, не варто звинувачувати "у всіх смертних гріхах" простих священників УПЦ МП - серед них, безперечно, є чимало дійсно, вірних своїй справі, і головне, віруючих людей. Чого не скажеш про керівництво. Приміром, Одеський та Ізмаїльський митрополит Агафангел - за деякими, неспростованими ним особисто свідченням є гомосексуалістом. Проте, це не заважає йому активно поєднувати свою релігійну діяльність з політичною, як і відомій одеситам настоятельниці жіночого монастиря, заодно, депутату Одеської міськради від партії Регіонів - матушці Серафимі. Вона - часта завсідниця численних мітингів, та фуршетів, і навіть релігійний піст не заважає їй завзято боротися за світле майбутнє Януковича та "русского язика" в Одесі. Про бурхливу ж комсомольську молодість матушки Серафими - містом ходять соромітські легенди. Проте, залишимо матушку Серафіму, і повернемось до його Преосвященства, Преосвященнійшого владики Агафангела, митрополита Одеського та Ізмаїльського, та його "боса" - патріарха Кіріла. Багато хто здивується, дізнавшись про те, кому з одеських мирян, випала честь бути присутнім на "виборах" того-ж-таки Кіріла у Москві. Не будемо інтригувати наших читачів - "обирати" Кіріла, від Одещини, разом з Агафангелом, та іншими духівниками УПЦ МП до Москви їздив... колишній кримінальний авторитет, "сміттєвий магнат", а нині - "уважаємий челавєк", власник телеканалу АТВ та лідер скандальновідомої партії "Родина" Ігор Марков, відомий на прізвисько "Марадонна". Ось тобі й маєш... Що ж так здружило Митрополита Агафангела і лідера "Родини" Марадонну? Певно що - ненавись до України, як такої, та вірність своїм північно-східному господарю - кривавому ліліПутінському режиму. До-слова: в особистому робочому кабінеті Ігоря Маркова - на видному місці вистить портрет Путіна (цікаво, чий портрет висить у кабінеті Агафангела). Нещодавно ж, Марадонна, разом зі своїм дружбаном Агафангелом з"їздили на гору АФОН (на фото Марков - у кепці) - де Митрополит, мабуть благословляв Маркова на подальші "подвиги" на благо "Свято-Путіна"



Тож, відповідь патріота деструктивній діяльності РПЦ МП в Україні може бути лише одна: Геть московського попа!!!

НАША АЛЬТЕРНАТИВА

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича