вівторок, 28 липня 2009 р.

Шухевич дозволив себе вішати, палити і стріляти. Тільки, щоб Росія не визволяла більше Львів

Політв’язні радянського режиму, голова Асоціації політв"язнів Петро Франко та Герой України Юрій Шухевич звернулись до депутата Держдуми Російської Федерації Сергія Сметанюка з проханням не втручатись у справи України.


"Ви любите говорити про визволення, так от, паліть, вішайте, стріляйте нас, але не визволяйте!" - заявив зокрема під час круглого столу у Львові на тему "65-та річниця визволення м.Львова від нацистських загарбників" Герой України Юрій Шухевич, повідомив сайт zaxid.net/

"Ви кажете про "мир-дружбу", але цього не можна побудувати на фальші та брехні. Росія має сказати правду, але не нам, бо ми її знаємо, і не казахам чи німцям, а самій собі. Приїхав в Україну Патріарх Кирил і закликає нас до молитви. Це вам треба вдарити себе у гурди і у всьому зізнатися", - наголосив Юрій Шухевич.

За словами Шухевича, Гітлер також убивав євреїв, циган, але не так масштабно і жорстоко, як Росія "своїх громадян голодом, розстрілами, депортаціями".

"У Юрія Шухевича дійсно чітка позиція громадянина своєї країни. Після цього круглого столу я перед ним схиляю голову", - зазначила депутат Сімферопольської міської ради Тетяна Іванченко, яка також брала участь у круглому столі.

Львівська газета

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича