понеділок, 20 липня 2009 р.

Герб України чи сім‘ї Ротшильдів? Бойкот!


В уряді України засідають або закінчені дурники, або цинічні негідники-масони! У дурників якось не віриться… На урядовому засіданні (!) одноголосно (!!!) затвердили великий герб України. Вірніше, бліду копію герба сімейства всесвітніх олігархів і членів світового уряду, Ротшильдів!
Такого ляпасу уряд Тимошенко ще не отримував!


Вороги БЮТ можуть потирати долоні і пити коньяк.

Уряд затвердив абсолютний іудо-масонський символ у якості великого герба країни!

Відразу згадується масонсько-бютівське керівництво Полтави, яке затвердило герб з магендавидами і додумалося спорудити монумент загиблим козакам з трикутником-всевидячим оком і іудейською символікою. Ну, в Полтаві, ще від Петра І діє кілька потужних масонських лож…

А от уряд України у повному складі! Єто вааще!

Подивіться на той герб!

Зверху – корона Тори. Хто не знає, наберіть в мережі, зрозумієте.

Зліва – золотий лев з тією ж короною. Відомий як лев Іуди! З коліна Іуди! Почитайте про 12 колін Ізраїлевих і тринадцяте…

Не будемо говорити про символ деструкції…

В попередньому варіанті, який взяли за основу, в обох колосках пшениці по 13 зерен… Нині начеб-то кількість збільшили… Пошукайте число 13 на гербі – здивуєтесь… І 666…

Чомусь завжди українську символіку розробляють сіоністи, вони ж її і затверджують. Традиція…

До речі, пару років тому, публікувалася заява одного закордонного козацтва щодо бурхливої діяльності київського історика з прізвищем на С. Були прямі звинувачення у роботі на спецслужбу однієї великої держави. Тоді той цінний кадр ошивався при секретаріаті. Його звідти поперли. Виник при одному з бютівських олігархів, якого не посадили виключно через недоторканність і заступництво Самої… Портфельчик кинули. Піарчик зробили. Кадр геральдикою балувався. А він взяв і «віддячив».

Порада чисельним радникам баришні у білому (прочитаєте ж цей матеріал, однозначно) – терміново здайте назад! Заваліть поданий проект у Верховній Раді! Більшість же у Вас. Навіть хід підказую – коли герб побачить історик Литвин, можна щось придумати. Чи і Литвин масон?

Всю авторську групу, яка розробляла цю провокацію, слід рішуче і назавжди викинути з державної служби. Щоб іншим не хотілося. При Сталіні їх би просто тихенько розстріляли. І дивлячись на бардак, який розвели в країні, починаєш розуміти великого диктатора. Взагалі, наше доблесне СБУ перевіряє кадрів, які починають працювати над державними символами? Чи і там масони, судячи з їх символіки…

І трохи цитат для членів уряду і інших зацікавлених.

Ярким примером различия в трактовках является образ льва – популярнейшей гербовой фигуры.



Христианами эта эмблема трактовалась очень широко: он олицетворял и господство, и царское достоинство, и воинскую доблесть, и силу веры, и т.д., и т.п. В еврейской же культуре лев всегда понимался очень конкретно – как лев Иуды, одного из сыновей Иакова. Такое прочтение связано с предсмертным благословением Иуды Иаковом (Быт. 49:8-12). Считалось – да и по сей день считается - что европейское еврейство происходит от двух колен, Иуды и Вениамина; немаловажным было и представление о том, что долгожданный Мессия также будет принадлежать к колену Иудину и роду царя Давида. Таким образом, помещение льва в еврейский герб может толковаться по меньшей мере трояко: и как простое указание на принадлежность к еврейству, и как претензия на давидическое происхождение, и как выражение мессианских чаяний. http://sovet.geraldika.ru/print/17696

Корона ТОРЫ это чисто иудейский, соломоновский символ, поскольку только одно истинное царство строится на Земле вместе с Храмом Соломона - Соломоновое, иудейское царство - Великий Израиль.

А ось що набуровили вороги України, які масонськими каналами просочилися у найвищі поверхи української влади:

«Опис Великого Державного Герба України



Великий Державний Герб України – є символом новітньої Української Держави, який фокусує в собі головні стани її становлення та багатовікового розвитку й слугує втіленням провідної національної ідеї - ідеї соборності українських земель та їх демократичного республіканського устрою.



У синьому щиті золотий Знак Княжої Держави Володимира Великого - малий Державний Герб України; над щитом - пурпурово-золотий намет у вигляді рослинного орнаменту; обабіч - щитотримачі: праворуч - золотий коронований лев, ліворуч - козак з мушкетом; під щитом - стрічка у національних кольорах та золоте колосся пшениці, переплетене з кетягами калини.



Символіка фігур

У синьому щиті знак Княжої Держави Володимира Великого - малий Державний герб України.

Козак з мушкетом - герб Війська Запорізького (ХVI-ХVIII ст.) усвідомлений за козацької доби як державний та національний («Герб Нації») вивершує ідеали повновладдя народу, свободи, християнської любові, братерства та демократії.



Золотий лев - герб Галицько-Волинської держави, що по Київській Руси успадкувала державницьку традицію, головний геральдичний символ західноукраїнських земель, які у XIX-на поч. XX ст. відігравали роль одного з центрів відродження національного та державного життя.



Щитотримачі козак з мушкетом та золотий лев підкреслюють особливу значимість та роль згаданих державних утворень у визвольних змаганнях українського народу, які у різний час були охоронцями та спадкоємцями державницького життя Київської Руси, засвідчують його неперервність у різних правових формах, символізують історичне єднання державотворчих центрів Сходу та Заходу України.



Намет, представлений у вигляді рослинного орнаменту й стилізований під українське бароко, найвиразніше підкреслює національний колорит графічної композиції.



Золоте колосся пшениці переплетене з кетягами калини – є поетичним образом, ознакою щедрості та багатства української землі, символізує добробут України, миролюбність її народу.»

Що робити залишкам української нації, яку повністю витіснили з влади?

Гучно протестувати! Оголосити бойкот затвердженому проекту масонського герба. Вимагати відставки такого дегенеративного уряду. Не голосувати за них на виборах.

Певні форми демократичного протесту ще залишилися…

Хоча, мені ближче гумористичне гасло віртуальної Партії снайперів – «1000 арештів, 10 патронів – і в Україні буде порядок!». «Ввічливі розстріли і арешти бидлоеліти – врятують Україну!». «На владу слід дивитися крізь оптичний приціл, а не телевізор!».

Страх бидлоеліти – основа демократії!

Вже зрозумілий їхній наступний крок – поголовна вакцинація…

Закликаю бойкотувати масонський знак, який чомусь хочуть зробити великим гербом моєї рідної України!

Нова Січ

Немає коментарів:

Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича